Alster

Home » Alster

Klicka dig in på någon av kategorierna nedan för att läsa mer om och se mina alster, eller leta dig fram till det alster du är intresserad av i Alster-menyn här ovanför.

Monika på Ateljé Hilda Matilda

Betong

Nästan alla mina betongalster är gjorda av finbetong som målas och slutligen lackas för extra hållbarhet. Ibland dekorerar jag även alstren lite extra med bland annat fårskinn, blommor och små hattar.

Personliga presenter

Här finns presenter till alla, även dem som redan har allt!  Alla mina betongalster är handgjorda och unika, och många av dem har särskild mening. Betong med själ helt enkelt!

Tavlor

När jag målar tavlor använder jag mig av flera olika material och tekniker. Mest använder jag akrylfärg, men kan även blanda in textilier, rostfärg och betong för struktur. Det är kul att experimentera! 

Tavlor och alster i gårdsbutiken.

Det finns mer att se…

På sociala medier och bloggen lägger jag ibland ut alster som inte tillhör mitt ordinarie sortiment. Det kan vara mer säsongsbetonade alster som fräcka bad-damer, rabarberblad eller tomtar. Kolla gärna in det!

En gravid kvinna i betong sitter i lotusställning på en sten, omgärdad av grönska. Hon håller om sin putande mage som ser ut som planeten jorden. Hon har bronsskimrande hud och grönt hår i form av små löv. Det är betong med själ!
Tre drakar i betong som sitter på stora stenar omgärdade av grönska. Det är betong med själ!
Ett änglalikt troll i betong med vita vingar i spets, vit klädsel och vitt hår uppsatt i en fluffig knut. Trollet står på en trädrot och är omgiven av gräs. Det är betong med själ!

Sett något du gillar?

Kontakta gärna Ateljé Hilda Matilda om du har frågor eller är intresserad av att köpa något alster.