Personliga presenter

Home » Alster » Personliga presenter

Här finns personliga presenter till alla, även dem som redan har allt!  Alla mina betongalster är handgjorda och unika, och många av dem har särskild mening. Det är betong med själ helt enkelt!

Monika På Ateljé Hilda Matilda

Troll med personlighet

Kanske är jag mest känd för mina personliga troll som i speciella fall, efter era önskemål, gärna vill efterlikna just “sin människa”. Dessa troll är perfekta som personliga presenter när någon går i pension, gifter sig, fyller år eller bara för att hylla en fantastisk person.

Vingeltrollet är ett troll med vingar som är en passande present när du vill visa uppskattning till en underbar och god människa i din närhet… Eller kanske till dig själv? 

Kärleksfulla & beskyddande Drakar

Mina Skyddsdrakar och Kärleksdrakar är fyllda med skyddande krafter och kärleksenergier. Därför är de en utmärkt present vid dop eller som inflyttningspresent. Draken “Nope” med dess trotsigt kaxiga attityd passar i stället bra att ge till dem i ditt liv som kanske behöver bli lite bättre på att säga “nej”…

Andra väsen med inre styrkor

Har du någon närstående som fått kämpa mycket i livet, och som kanske behöver stärka sin inre kraft och tron på sig själv? Då är en Riddarälva den perfekta presenten! Den starka Riddarälvan har en enorm kämparglöd, och den slåss för att alla ska må bra, tro på sig själva och känna sig värdefulla.

Gargoylen kanske ser lite otäck ut, men om du behandlar den med respekt kommer den skydda dig och din trädgård mot onda andar och elaka inkräktare. Därför är den en perfekt present till alla som vill ha lite extra trygghet i trädgården!

söta & smarta djur

Till den i ditt liv som älskar djur finns såklart även betongalster i form av skogens gulliga och klipska djur. En flitig igelkott, en rättvis uggla eller två kvicktänkta korpar kan bli en fin gåva till en djurälskande vän!

Det finns mer att se…

På sociala medier och bloggen lägger jag ibland ut alster som inte tillhör mitt ordinarie sortiment. Det kan vara mer säsongsbetonade alster som fräcka bad-damer, rabarberblad eller tomtar. Kolla gärna in det!

En gravid kvinna i betong sitter i lotusställning på en sten, omgärdad av grönska. Hon håller om sin putande mage som ser ut som planeten jorden. Hon har bronsskimrande hud och grönt hår i form av små löv. Det är betong med själ!
Tre drakar i betong som sitter på stora stenar omgärdade av grönska. Det är betong med själ!
Ett änglalikt troll i betong med vita vingar i spets, vit klädsel och vitt hår uppsatt i en fluffig knut. Trollet står på en trädrot och är omgiven av gräs. Det är betong med själ!

Sett något du gillar?

Kontakta gärna Ateljé Hilda Matilda om du har frågor eller är intresserad av att köpa något alster.