Kontakt

Home » Kontakta Ateljé Hilda Matilda

Här kan du kontakta Ateljé Hilda Matilda om du har frågor eller är intresserad av att köpa något. Vill du inte använda dig av formuläret nedan kan du istället ringa eller mejla. Det går också bra att skicka meddelande på Ateljé Hilda Matildas Facebook eller Instagram!

Innan du kontaktar mig med frågor kan du kolla in sidan med Vanliga frågor. Där kanske svaret på just din fråga redan finns!

Monika på Ateljé Hilda Matilda

Kontakta Ateljé Hilda Matilda

Fyll i formuläret och klicka på skicka så återkommer jag med svar så fort jag kan. Observera att mejl från mig kan hamna i din skräppost, så håll utkik efter svar där!

Här ska du fylla i ditt namn.
Här ska du fylla i din epost-adress. Kontrollera så att du skrivit rätt, annars blir det svårt för mig att svara!
Här beskriver du varför du kontaktar Ateljé Hilda Matilda, t.ex. om du är intresserad av att köpa något av mina alster, har en fråga om något eller bara har någon synpunkt.
En gravid kvinna i betong sitter i lotusställning på en sten, omgärdad av grönska. Hon håller om sin putande mage som ser ut som planeten jorden. Hon har bronsskimrande hud och grönt hår i form av små löv. Det är betong med själ!
Tre drakar i betong som sitter på stora stenar omgärdade av grönska. Det är betong med själ!
Ett änglalikt troll i betong med vita vingar i spets, vit klädsel och vitt hår uppsatt i en fluffig knut. Trollet står på en trädrot och är omgiven av gräs. Det är betong med själ!

Ring eller mejla

Om du hellre vill ringa eller mejla så går det också bra! Du hittar telefonnummer och mejladress i sidfoten. Där finns även länkar till Ateljé Hilda Matildas sociala medier och annat smått och gott såsom länk till Gårdsbutikens position på Google Maps, öppettider och länkar till webbsidans integritetspolicy.